Ανακοινώσεις

Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σαρωνικού σας καλεί στην εκδήλωση - συζήτηση την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στις 7:00 μ.μ. στο ανοιχτό θέατρο Παλαιάς Φώκαιας στο λιμάνι με θέμα: "Υποκλοπές - Ελευθερία Τύπου - Καταστολή - Προσφυγικό" Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΚΡΙΣΗ

Εξαιρετικά επείγουσα επιστολή με την οποία ενημερώνει την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας για την εκρηκτική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού, έστειλε προχθές 13/9, ο δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου.

Δισέλιδο ρεπορτάζ της Αυγής της Κυριακής για το πως η παραλία Πεύκο στο Λαγονήσι αποδόθηκε στους πολίτες, ύστερα από 20 χρόνια ασυδοσίας. - Πέτρος Φιλίππου, δήμαρχος Σαρωνικού,: «Προασπίζουμε το δικαίωμα των πολιτών για ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες».

Σήμερα θα ακουστεί το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς. Μιας σχολικής χρονιάς που ξεκινάει με όνειρα κι ελπίδες για τα παιδιά μας, παρά τα σαφή μηνύματα για δυσκολίες και αντιξοότητες.

Φαίνεται πως κάποιοι δεν έχουν καταλάβει πως η πυρκαγιά άφησε πίσω της κατεστραμμένες περιουσίες, ένα φυσικό περιβάλλον πληγωμένο και συνανθρώπους μας που έχουν άμεση ανάγκη από την κρατική μέριμνα. Ορμώμενος από τη χυδαία επίθεση που λαμβάνει χώρα τις τελευταίες ώρες στα ΜΜΕ και τα social media προς τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα με αφορμή...