Ενημέρωση Τύπου

Όλη την προεκλογική περίοδο έδωσα έναν όμορφο, συναρπαστικό και έντιμο αγώνα με τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΕΚΛΟΓΕΣ

2023-05-21

Ψηφίζουμε για το μέλλον του τόπου μας!

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ανατ. Αττικής και οι Οργανώσεις Μελών του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία Σαρωνικού, σας προσκαλούν την Κυριακή 14/5 και ώρα 19.30 στο Θέατρο της Παλαιάς Φώκαιας στο λιμάνι, στην ανοιχτή πολιτική εκδήλωση - ομιλία των υποψηφίων βουλευτών/τριών ενόψει των κρίσιμων επικείμενων εκλογών της 21ης Μαΐου.
Θα μας παρουσιάσουν το πρόγραμμα...

Το πρόγραμμα που εξήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας αποτελεί πραγματικά ανάσα για την κοινωνία.
Η Νέα Δημοκρατία, μη έχοντας ουσιαστικές απαντήσεις για τα προβλήματα που έχει η ίδια δημιουργήσει με τις πολιτικές της, επιχειρεί να υποβαθμίσει τις εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι κοστολογημένο και θα κοστίσει στο ελληνικό...

Καλή Πρωτομαγιά!
Αισιόδοξος και ελπιδοφόρος ο Μάης με αγώνα για μια κοινωνία με λιγότερες ανισότητες .
Δικαιοσύνη παντού!

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι
Σας καλώ την Τρίτη 2 Μαΐου στις 7.30μμ στο καφέ «θεατράκι» στη Σάρα στο Μαρκόπουλο, να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις για την πολιτική κατάσταση στην χώρα.
Θα χαρώ πολύ να συναντηθούμε !
Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
Πέτρος Φιλίππου
Υπ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αν. Αττικής,
Πρώην δήμαρχος Σαρωνικού

Αλ. Τσίπρας από τις Αχαρνές: «Η ιστορία του Ποντιακού ελληνισμού δεν αφορά το παρελθόν, αλλά το παρόν και το μέλλον, αφορά τη παιδεία, τον πολιτισμό, το δικαίωμα στη στέγαση, αφορά την ταυτότητά μας»Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ διαμήνυσε πως η προοδευτική κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές της 21ης Μαΐου θα υλοποιήσει τα εξής:- Μόνιμη και...

Μεγάλη και δυναμική με παλμό και αισιοδοξία ήταν η συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Μενίδι. Η Ανατολική Αττική μίλησε στο Μενίδι και εδωσε το μήνυμα της νικης στον ΣΥΡΙΖΑ και της μεγάλης αλλαγής στην χώρα μας!

Πολυπληθής και αισιόδοξη η συνεστίαση στην Ανάβυσσο της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Σαρωνικού. Το μήνυμα της μεγάλης νίκης μετέφεραν με τους χαιρετισμούς τους οι υποψήφιοι βουλευτές που παραβρέθηκαν στην συνεστίαση!