Ενημέρωση Τύπου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Αν. Αττικής και της ΟΜ Λαυρίου για την υποδοχή των Νέων Μελών με ομιλία του Γιώργου Βασιλειάδη αν. Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ .

Ανάγκη της κοινωνίας ως μέτρο για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης και της ακρίβειας που μαστίζουν τα ελληνικά νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, η επανακρατικοποίηση της ΔΕΗ. Διαβάστε το σχετικό άρθρο μου στο Documento

Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σαρωνικού σας καλεί στην εκδήλωση - συζήτηση την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στις 7:00 μ.μ. στο ανοιχτό θέατρο Παλαιάς Φώκαιας στο λιμάνι με θέμα: "Υποκλοπές - Ελευθερία Τύπου - Καταστολή - Προσφυγικό" Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΚΡΙΣΗ

Εξαιρετικά επείγουσα επιστολή με την οποία ενημερώνει την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας για την εκρηκτική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού, έστειλε προχθές 13/9, ο δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου.

Δισέλιδο ρεπορτάζ της Αυγής της Κυριακής για το πως η παραλία Πεύκο στο Λαγονήσι αποδόθηκε στους πολίτες, ύστερα από 20 χρόνια ασυδοσίας. - Πέτρος Φιλίππου, δήμαρχος Σαρωνικού,: «Προασπίζουμε το δικαίωμα των πολιτών για ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες».

Σήμερα θα ακουστεί το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς. Μιας σχολικής χρονιάς που ξεκινάει με όνειρα κι ελπίδες για τα παιδιά μας, παρά τα σαφή μηνύματα για δυσκολίες και αντιξοότητες.

Μόνο πανικό και χυδαιότητα εκφράζει η πλαστογραφημένη ανακοίνωση για τον ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία γίνεται λόγος για επιλογή προβολής των δραστών σε γυναικοκτονίες και βιασμούς, λόγω εθνικότητος. Η πλαστογραφία ειδικά για ένα τέτοιο σοβαρό θέμα είναι ξεκάθαρα καταδικαστέα, ενώ δείχνει τη διάθεση εργαλειοποίησης για πολιτικούς λόγους ενός κοινωνικού...

Ο Μιχαήλ Γκορμπατσώφ άλλαξε την πορεία του κόσμου στα τέλη του 20ου αιώνα. Αν έπραξε σωστά ή όχι η ιστορία και η εξέλιξη έκρινε και κρίνει.
Σίγουρα όμως δεν φταίει για την σημερινή εμπόλεμη κατάσταση, μια και ήταν αυτός που κατάργησε την περίοδο του ψυχρού πολέμου.
Ο αγώνας για την Ειρήνη και την κοινωνική δικαιοσύνη θα συνεχίζεται πάντα!...

Συζήτηση στη Βουλή για τις υποκλοπές :
Ένας πρωθυπουργός, αλαζονικός, ψευδόμενος χωρίς να απαντήσει σε κανένα από τα ερωτήματα της αντιπολίτευσης, ούτε ακόμη τον λόγο της παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη.
Σφυροκόπημα Μητσοτάκη από όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και διαψεύσεις από όσους επικαλέστηκε στην ομιλία του.
Αλέξης Τσίπρας:
Πιαστήκατε με τον...