Συνεντεύξεις

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο Πέτρος Φιλίππου ήταν καλεσμένος στο ΑΡΤ Tv και στην εκπομπή "Χωρίς χρώμα" με τον Γιώργο Βαθιώτη, σε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συζήτηση για σημαντικά θέματα της επικαιρότητας.

Άρθρο του δημάρχου Σαρωνικού, Πέτρου Φιλίππου, δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «ΤΟ ΠΑΡΟΝ», την Κυριακή 30 Οκτωβρίου, με αφορμή την απόφαση της Επιτροπής Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να ελέγξει το ελληνικό κράτος σχετικά με την τήρηση ή μη, της περιβαλλοντικής νομοθεσίας κατά την εγκατάσταση αιολικών σταθμών.

Συνέντευξη στο Νaftemporiki TV παραχώρησε ο δήμαρχος Σαρωνικού, Πέτρος Φιλίππου, θέτοντας στο επίκεντρο της συζήτησης τα προβλήματα του δήμου, τις δράσεις για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, την παρακαταθήκη που αφήνει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ύστερα από οχτώ συνεχόμενες θητείες αλλά και τα μελλοντικά πολιτικά του σχέδια.

Συνέντευξη για το νέο βιβλίο του με τίτλο «Ανάλεκτα από τα χειρόγραφα Χρίστου Ν. Πέτρου - Μεσογείτη (1909-1944)», παραχώρησε ο δήμαρχος Σαρωνικού, Πέτρος Φιλίππου, στην εκπομπή «Ανατολικά» και στον Κώστα Τσαπάκη.