Φωτογραφικό Υλικό

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Αν. Αττικής και της ΟΜ Λαυρίου για την υποδοχή των Νέων Μελών με ομιλία του Γιώργου Βασιλειάδη αν. Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ .

Ο Μιχαήλ Γκορμπατσώφ άλλαξε την πορεία του κόσμου στα τέλη του 20ου αιώνα. Αν έπραξε σωστά ή όχι η ιστορία και η εξέλιξη έκρινε και κρίνει.
Σίγουρα όμως δεν φταίει για την σημερινή εμπόλεμη κατάσταση, μια και ήταν αυτός που κατάργησε την περίοδο του ψυχρού πολέμου.
Ο αγώνας για την Ειρήνη και την κοινωνική δικαιοσύνη θα συνεχίζεται πάντα!...

Με μεγάλη χαρά και έκπληξη ως προς τη μεγάλη συμμετοχή μέσα σε δύσκολους καιρούς, υποδεχτήκαμε την Πέμπτη 14 Ιουλίου τα νέα μέλη του κόμματός μας. Με μεγάλη χαρά και έκπληξη ως προς τη μεγάλη συμμετοχή μέσα σε δύσκολους καιρούς, υποδεχτήκαμε την Πέμπτη 14 Ιουλίου τα νέα μέλη του κόμματός μας. Με μεγάλη χαρά και έκπληξη ως προς τη μεγάλη συμμετοχή...

Η 19η Μαΐου είναι ημέρα τιμής και μνήμης του Ποντιακού Ελληνισμού που πλήρωσε βαρύ φόρο αίματος στο βωμό της πολιτικής εθνοκάθαρσης των Νεότουρκων. Στην εκδήλωση τιμής και μνήμης στη πλατεία Συντάγματος που διοργάνωσε η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδας