Φωτογραφικό Υλικό

Με ιδιαίτερη συγκίνηση και χαρά εορτάστηκε και φέτος η Εθνική μας Επέτειος με κορύφωση τις μαθητικές παρελάσεις!Ενα από τα βασικά μηνύματα της ημέρας ειναι ότι η Ελληνική Επανάσταση, που αποτελεί το ορόσημο της αναγέννησης του ελληνικού κράτους, μας θυμίζει ότι προϋπόθεση της Ελευθερίας, της Ειρήνης και της Δημοκρατίας είναι η Δικαιοσύνη και ο...

Στο Πολιτιστικό Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου με τον καθηγητή του ΕΜΠ και Αντιπρόεδρο του Πάρκου Δημήτρη Καλιαμπάκου και τον καλλιτεχνικό παραγωγό Γιώργο Χατζηγιάννη, μιλήσαμε για τα προβλήματα περαιτέρω ανάπτυξης του Τεχνολογικού Πάρκου και την διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων στον μοναδικό αυτό μεταλλευτικό και μεταλλουργικό χώρο.

Στην εκδήλωση που έγινε με την παρουσια πολλών μελών και φίλων της περιοχής επικράτησε κλίμα αισιοδοξίας και βεβαιότητας για την μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές .Όλοι μαζί να αγωνισθούμε για την μεγάλη αλλαγή!

Με την παρουσία πλήθους κόσμου έκοψε την πιτα η ΟΜ Σύριζα Ωρωπού. Το μήνυμα από την εκδήλωση είναι η αισιοδοξία όλων για την μεγάλη νίκη και αλλαγή στις επερχόμενες εκλογές και την απαλλαγή από την κυβέρνηση της ΝΔ.Με τον αγώνα όλων προβλέπεται μεγάλη νίκη του ελληνικού λαού!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Αν. Αττικής και της ΟΜ Λαυρίου για την υποδοχή των Νέων Μελών με ομιλία του Γιώργου Βασιλειάδη αν. Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ .

Ο Μιχαήλ Γκορμπατσώφ άλλαξε την πορεία του κόσμου στα τέλη του 20ου αιώνα. Αν έπραξε σωστά ή όχι η ιστορία και η εξέλιξη έκρινε και κρίνει.
Σίγουρα όμως δεν φταίει για την σημερινή εμπόλεμη κατάσταση, μια και ήταν αυτός που κατάργησε την περίοδο του ψυχρού πολέμου.
Ο αγώνας για την Ειρήνη και την κοινωνική δικαιοσύνη θα συνεχίζεται πάντα!...

Με μεγάλη χαρά και έκπληξη ως προς τη μεγάλη συμμετοχή μέσα σε δύσκολους καιρούς, υποδεχτήκαμε την Πέμπτη 14 Ιουλίου τα νέα μέλη του κόμματός μας. Με μεγάλη χαρά και έκπληξη ως προς τη μεγάλη συμμετοχή μέσα σε δύσκολους καιρούς, υποδεχτήκαμε την Πέμπτη 14 Ιουλίου τα νέα μέλη του κόμματός μας. Με μεγάλη χαρά και έκπληξη ως προς τη μεγάλη συμμετοχή...