Δελτίο Τύπου ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΑ

2023-04-11

Συνεχίζοντας την προεκλογική του προσπάθεια ο Πέτρος Φιλίππου μίλησε σε συγκέντρωση στην Βούλα.

Μέσα σε θερμό κλίμα, βρισκόμενος «ανάμεσα σε φίλους», όπως τόνισε ο πρώην δήμαρχος Σαρωνικού, «Η περίοδος των εκλογών πρέπει να είναι μία περίοδος πραγματικού διαλόγου με την κοινωνία, θέτοντας τις σοβαρές προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ στην κρίση των πολιτών , αλλά κυρίως ακούγοντας τους πολίτες. Και αυτό πρέπει να στοχεύουμε στις εκλογές να υπάρξει ποιότητα στην πολιτική αντιπαράθεση και να μείνουμε όλοι μακριά από την τοξικότητα που αποπροσανατολίζει την κοινωνία από τα προβλήματα» 

Αναφέρθηκε στο κύριο διακύβευμα των εκλογών της 21ης Μαΐου, ότι πρέπει να εκλεγεί προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας και την τεράστια σημασία που έχει η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο για το μέλλον της χώρας, αλλά και για τα τοπικά προβλήματα της Ανατολικής Αττικής. 

Έκανε σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση αναδεικνύοντας τα τεράστια προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί απο την πολιτικη της, όπως η ακρίβεια, τα κόκκινα δάνεια, η υποβάθμιση της δημόσιας υγείας, αλλά και στα χρονίζοντα τοπικά προβλήματα της Ανατολικής Αττικής. Η αναβάθμιση των Κέντρων Υγείας, τα χωροταξικά προβλήματα, οι επιπτώσεις από την ιδιωτικοποίηση του νερού, οι συγκοινωνίες αλλά κυρίως οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την επίλυση τους, ήταν στην ατζέντα της ομιλίας του Πέτρου Φιλίππου.

Εξέφρασε τέλος τη βεβαιότητά του για την πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις εκλογές «για να υπάρξει Δικαιοσύνη Παντού», και κάλεσε όλους τους πολίτες να ψηφίσουν μαζικά ΣΥΡΙΖΑ.