Δράση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα Κέντρα Υγείας στην Ανατολική Αττική 

2022-03-14

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεχίζονται οι δράσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα Κέντρα Υγείας στην Ανατολική Αττική: 2ος κύκλος επισκέψεων σε Κορωπί- Βάρη- Καλύβια- Λαύριο-Κερατέα στις 16 Μαρτίου Πολυμελής αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, θα επισκεφθεί στις 16 Μαρτίου τα Κέντρα Υγείας στο Κορωπί, τη Βάρη, τα Καλύβια, το Λαύριο και την Κερατέα.

Στις συναντήσεις με εκπροσώπους των δομών και των εργαζομένων θα συμμετέχουν: ο Ανδρέας Ξανθός, Τομεάρχης Υγείας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πρώην Υπουργός Υγείαςο Παναγιώτης Τζανετής, χειρουργός, μέλος της Κ.Ε.Α. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πρώην πρόεδρος του ΕΚΑΒ,ο Παναγιώτης Κορμάς, χειρουργός-ορθοπεδικός, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ, καθώς και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Ανατολική Αττική. Πρόκειται για το δεύτερο κύκλο οργανωμένων επισκέψεων στα Κέντρα Υγείας της Ανατολικής Αττικής, προκειμένου να διαμορφωθεί συνολική εικόνα για την κατάσταση λειτουργίας τους και των άμεσων αναγκών τους. 

Τον προηγούμενο μήνα είχε πραγματοποιηθεί αντίστοιχη δράση στα Κέντρα Υγείας Μαρκόπουλου, Σπάτων και Ραφήνας- Πικερμίου.

Στόχος είναι η ενημέρωση και η άσκηση πίεσης για την επίλυση των πολλαπλών προβλημάτων, που αντιμετωπίζει τόσο το ίδιο το προσωπικό αλλά και οι πολίτες της Ανατολικής Αττικής, καθώς ζουν σε μία από τις πιο πολυπληθείς και επιβαρυμένες από την αρχή της πανδημίας περιοχές, που μάλιστα στερείται νοσοκομείου.

Στη δεύτερη αυτή εξόρμηση θα συμμετέχουν επίσης μέλη της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ανατολικής Αττικής, μέλη της Επιτροπής Υγείας της ΝΕ, καθώς και μέλη των ΟΜ Κορωπίου, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Καλυβίων, Κερατέας, και Λαυρίου, που ανέλαβαν από κοινού την πρωτοβουλία οργάνωσης της δράσης. Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ