Ο Δήμαρχος Σαρωνικού στα 8α Βραβεία Αυτοδιοίκησης απένειμε βραβείο στον Σύλλογο Εθελοντών Δασοπροστασίας Αφιδνών.

2021-12-16

Στην τελετή απονομής των 8ων Βραβείων Αυτοδιοίκησης που διοργάνωσαν η Ένωση Δημάρχων Αττικής και η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής (Π.Ε.Δ.Α.) με την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Πέτρος Φιλίππου την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. 

Στην εκδήλωση τιμήθηκε ο πρ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας και πρ. Υπουργός Εσωτερικών κ. Προκόπιος Παυλόπουλος για την ξεχωριστή προσφορά στη χώρα μας και ειδικότερα τη στήριξη του θεσμού της Αυτοδιοίκησης καθώς και προσωπικότητες που έχουν προσφέρει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και την κοινωνία αλλά και αθλητές για τις παγκόσμιες διακρίσεις τους. 

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού βράβευσε τον Σύλλογο Εθελοντών Δασοπροστασίας Αφιδνών για την κοινωνική του προσφορά σε πρόσφατα κρίσιμες για τη χώρα μας στιγμές. Ο κ. Φιλίππου στον σύντομο χαιρετισμό του αφού συγχάρηκε τα μέλη του Συλλόγου ανέφερε: «Οι εθελοντές και οι εθελοντικές ομάδες έχουν πολύ μεγάλη συνεισφορά στο κοινωνικό σύνολο τόσο τη στιγμή εκδήλωσης συμβάντων πυρκαγιάς ή ακραίων καιρικών φαινομένων (πλημμύρες, χιονοπτώσεις κ.α.) όσο και σε όλη την περίοδο της πανδημίας του Covid-19. Η συμβολική βράβευση του Συλλόγου Εθελοντών Δασοπροστασίας Αφιδνών αναδεικνύει έμπρακτα την αναγνώριση αλλά και τη σπουδαιότητα της προσφοράς τους προς την κοινωνία, καθώς με την παρουσία τους και τη δράση τους οι εθελοντές στέλνουν μήνυμα αλληλεγγύης σε όλους τους πολίτες δηλώνοντας στην πράξη ότι στις δύσκολες στιγμές κανείς δεν είναι μόνος». 

 Από το Γραφείο Τύπου