ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

2023-05-11

Το πρόγραμμα που εξήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας αποτελεί πραγματικά ανάσα για την κοινωνία.
Η Νέα Δημοκρατία, μη έχοντας ουσιαστικές απαντήσεις για τα προβλήματα που έχει η ίδια δημιουργήσει με τις πολιτικές της, επιχειρεί να υποβαθμίσει τις εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι κοστολογημένο και θα κοστίσει στο ελληνικό Δημόσιο 5,5 δισ. ευρώ ετησίως. Αυτά είναι τα πραγματικά νούμερα.
Πολλά από τα μέτρα δεν έχουν δημοσιονομική επιβάρυνση. Όπως το να μειώσεις τον ΦΠΑ, για παράδειγμα, σε βασικά είδη διατροφής
Το κλίμα που εισπράττω από τις περιοδείες μου στην Ανατολική Αττική δεν συνάδει με τα συμπεράσματα των δημοσκοπήσεων.
Πιστεύω πως θα έχουμε ανατροπή στις εκλογές και το αποτέλεσμα θα είναι νικηφόρο για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Ο ελληνικός λαός με την απλή αναλογική θα δώσει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στις πολιτικές δυνάμεις και η ευθύνη είναι μεγάλη στην οποία πρέπει να ανταποκριθούμε.
Έχω υπηρετήσει τον τόπο μου 32 χρόνια ως δήμαρχος και ως αντιπεριφερειάρχης. Έχοντας λοιπόν πολύ καλή γνώση για τα προβλήματα και τις ελλείψεις στην Ανατολική Αττική, θα δώσουμε καθημερινά τη μάχη για τη βελτίωση και την αναβάθμιση της περιοχής.
Πρέπει να προωθήσουμε λύσεις για τις υποδομές, για τα Κέντρα Υγείας, για τις συγκοινωνίες, για τα χωροταξικά ζητήματα που ταλανίζουν την περιοχή και πολλά άλλα.
Το αναπτυξιακό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το 2018 στο Λαύριο επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε πολύτιμα συμπεράσματα τα οποία δυστυχώς η κυβέρνηση Μητσοτάκη τα αγνόησε παραδειγματικά.
Είναι σαφές πως μόνο με τη σύσταση μια ισχυρής προοδευτικής κυβέρνησης με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μπορεί και η Ανατολική Αττική να ελπίζει σε καλύτερες μέρες

#ΠΕΤΡΟΣ_ΦΙΛΙΠΠΟΥ
#ΣΥΡΙΖΑ
#ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ_ΑΤΤΙΚΗ
#ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ_ΠΑΝΤΟΥ