Στις πυρόπληκτες περιοχές κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

2022-07-20

Στις πυρόπληκτες περιοχές της Πεντέλης βρέθηκε σήμερα Τετάρτη 20 Ιουλίου, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αποτελούμενο από τη γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ράνια Σβήγκου, τον αναπληρωτή γραμματέα του κόμματος Γιώργο Βασιλειάδη, τους βουλευτές Ανατολικής Αττικής Χρήστο Σπίρτζη και Πάνο Σκουρολιάκο, τη βουλευτή Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών Χαρά Καφαντάρη, τον δήμαρχο Σαρωνικού Πέτρο Φιλίππου, την γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Ανατολικής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ Ζανέτ Τσίπρα, καθώς και από μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, της Νομαρχιακής Επιτροπής Ανατολικής Αττικής και των Οργανώσεων Μελών ΣΥΡΙΖΑ Γέρακα- Παλλήνη.

Κατά την περιοδεία πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τον δήμαρχο Παλλήνης κ. Αθανάσιο Λούτσο, κατά την οποία το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ ενημερώθηκε για το μέγεθος των καταστροφών, ενώ δεσμεύτηκε να προωθήσει τροπολογία για την απλοποίηση των διαδικασιών του καθαρισμού και της αποψίλωσης των οικοπέδων.

Το κλιμάκιο αφού περιόδευσε στις περιοχές, συναντήθηκε με κατοίκους και παρέδωσε ανθρωπιστική βοήθεια στο χώρο συγκέντρωσης υλικού του δήμου Παλλήνης.

Μετά το τέλος της περιοδείας ο δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου δήλωσε: «Στεκόμαστε στο πλευρό των κατοίκων που είδαν μέσα σε λίγες ώρες να χάνονται οι κόποι μιας ολόκληρης ζωής και δεσμευόμαστε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας».