Στον αγιασμό της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Αναβύσσου παραβρέθηκε ο δήμαρχος Σαρωνικού, Πέτρος Φιλίππου.

2022-10-27

Στον καθιερωμένο αγιασμό για την έναρξη των μαθημάτων της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων στην Ανάβυσσο παραβρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 27 Οκτωβρίου, ο δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου. Ο Π. Φιλίππου στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε στις μαθήτριες, στους μαθητές και στο διδακτικό προσωπικό εξήρε την προσφορά της Σχολής στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της χώρας και συνεχάρη την διευθύντρια Χαρά Γκοβούτση για την υψηλού επιπέδου εκπαίδευση που παρέχει.

«Κρατάτε το μέλλον της βαριάς βιομηχανίας της χώρας στα χέρια σας. Ο τουρισμός είναι ο κλάδος με την μεγαλύτερη συνεισφορά στο ΑΕΠ και ταυτόχρονα δίνει εξαιρετικές ευκαιρίες για επαγγελματική απασχόληση και ανέλιξη σε μια περίοδο με πολλά εργασιακά αδιέξοδα», σημείωσε ο Π. Φιλίππου. «Η Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Αναβύσσου και οι διακεκριμένοι διδάσκοντες θα σας δώσουν όλα εκείνα τα εχέγγυα που θα σας μετατρέψουν σε σπουδαία και περιζήτητα στελέχη. Το μέλλον σας ανήκει», κατέληξε.

Μετά από τον αγιασμό και τους χαιρετισμούς των επισήμων οι μαθήτριες και μαθητές της σχολής παρουσίασαν και μια σύντομη γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Το παρών έδωσαν η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, οι αντιδήμαρχοι Δήμου Σαρωνικού Γιάννης Κυριακόπουλος και Ηλίας Πατσιαούρας, ο εντεταλμένος τομεάρχης Τουρισμού Περιφέρειας Αττικής Θεόδωρος Κουτσογιαννόπουλος κ. ά.

Από το Γραφείο Τύπου